STP BEAT ON

25990Ft

Jellemzők:

  • Növeli a fém merevségét
  • Tömítő tulajdonságokkal is rendelkezik
  • Védi az autó karosszériát a korróziótól
  • Autó hifi előkészítés ideális eszköze

Elfogyott

Kategória:

Leírás

Egy egyedülálló új generációs rezgéscsillapító anyag, ami ötvözi az autó tetejének és ajtajainak hatékony megerősítését és akusztikai tulajdonságainak javítását. Az StP Beat-on különlegessége az akusztikai tulajdonságok optimalizálása. Összetétele a lágyító anyagok speciális keverékén alapul, normalizálva az alacsony frekvenciatartományt, teret hagyva a dinamikus, pontos mélyhangoknak.
Az egyedülálló polidiszperz polimer különböző hosszúságú molekulákból áll, ennek köszönhetően az új anyag kimagasló CMF-értékekkel rendelkezik széles hőmérsékleti tartományban. A lágyító adalékanyagok különleges plaszticitást kölcsönöznek, hatékonyan csökkentve a magas és alacsony frekvenciák rezgésszintjét.
Az adalékanyagok módosításával biztosították továbbá a fizikai és mechanikai tulajdonságok megtartását a teljes élettartam alatt.
A kompozícióban található ásványi anyagok lehetővé teszik a mechanikai energia egy részének hőenergiába történő átvitelét, ezáltal növelve a CMF értéket. A szilárdságot növelő természetes alapú anyagok lehetővé teszik, hogy a Beat-on megnövelje a karosszéria merevségét, megszüntetve a vibrációt alacsony frekvenciatartományon.